#adem/stemcoach #soundhealer #massage #yogadance #meditatie #rodetent #maancirkels
yoga en Meditatie Tuindorpbad Hengelo
Yoga, meditatie en zwemmen in de zomer in Tuindorpbad. In de winter na de yogales, winterdippen in Tuindorpbad vijver.
Een relaxt feestje voor body en mind.
Yin Yoga Tuindorpbad Hengelo
Yoga, meditatie en zwemmen in de zomer in Tuindorpbad. In de winter lekker na de yoga winterdippen in Tuindropbad vijver.
een relaxt feestje voor body en mind.
Yoga en meditatie Tuindorpbad Hengelo
Yoga, meditatie en zwemmen in de zomer in Tuindorpbad. In de winter lekker na de yoga winterdippen in Tuindorpbad vijver.
een relaxt feestje voor body en mind.

Yoga & Adem & Meditatie 


De  Yoga  oefeningen en Ademwerk  hebben een reinigende werking waardoor verkrampingen, gifstoffen kunnen loskomen en verdwijnen. Ook mentaal in de vorm van angst,depressie, pijn, stress en frustraties. Yoga en Ademwerk  helpt je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid en deze positief te beïnvloeden.


Een goede gezondheid hangt samen met een gebalanceerd lichaam en geest.

Shakti Medicine is daarom gebaseerd op een gedoceerde samenstelling van;

Yoga, meditatie, ademwerk, zelf massage, mantra zingen en dans


Yoga betekent in het Sanskriet:

'verbinding en concentratie'.


Het is een oude oosterse wijsheid om je bewustzijn te verruimen, zodat je meer in harmonie en verbinding met jezelf en je omgeving kan komen. Yoga is een pad dat ons weer herinnert aan wie we zijn. Het brengt ons naar onze essentie: een bron van Liefde en Stilte. Het hart van yoga is meditatie, dat wil zeggen: ieder moment is een bijzonder moment.


Bij Shakti Medicine  bieden wij  verschillende vormen van Hatha Yoga  aan zoals Yoga en meditatie, Flow Yoga lessen en Flow-/ Yogadance workshops met het ultieme doel  thuis komen in je lijf en rust vinden in jezelf.


Ben je nieuwsgierig naar wat de Shaktimedicine Methode kan beteken voor je:

  • Hoe jij Yoga, Ademwerk en Meditatie zo goed mogelijk kan inzetten in je drukke leven?
  • Hoe kan ik weer op adem komen in deze stressvolle maatschappij?
  • Hoe herstel ik weer na mijn burn out of ziekte?

De Shaktimedicine lessen zorgen ervoor dat je een dieper begrip krijgt van je Adem, Yoga en Meditatie. En doordat je in staat bent om het (nog meer) te integreren, zal dit een positief effect hebben op je dagelijkse leven. Je staat sterker in je schoenen, hebt meer energie en zal de dingen gaan doen die voor jou het meest belangrijk zijn. Ademwerk is de basis van de yoga.

Voor wie?

Yoga, Meditatie en Ademwerk is geschikt voor jong en oud. Deze healings methodes zijn er voor iedereen die meer rust, energie en vitaliteit in zijn leven wil. Het is belangrijk dat je met respect blijft luisteren naar je eigen fysieke mogelijkheden.

Wat heb je nodig?

Draag kleren die los en rekbaar zijn. Neem je eigen matje mee en een deken of een handdoek en een meditatiekussen. We oefenen op blote voeten of antislipsokken

FLOW-/YOGADANCE


Deze erkende Yoga/Bijscholingsmodule Flow-/ Yogadance is gebaseerd op Vinyasa yoga. 

In het Sanskriet betekent Vinyasa doorstroming ook wel Flow genoemd.

In de Flow bewegen betekent dat je bewegingen vanuit de adem ontstaan( Ujjayi ademhaling en asanas). Deze techniek wordt ook wel Flow Yoga genoemd.Je beweegt dan vloeiend van de ene asana naar de andere asana .De Yogadans die dan ontstaat wordt ondersteund door prachtige muziek. Deze techniek is erg geschikt voor tieners, kinderen, maar ook dans en yoga liefhebbers.


De Flow-/ Yogadance helpt om je vrijheid in beweging en (zelf-) bewustzijn te vergroten. Meditatie, Adem, Alignement en ontspanning  worden hierin mee genomen.

Kenmerkend voor deze techniek zijn ook de zonnegroeten, maangroeten, aardegroeten en Shaktiyoga Flow series.


In het middag gedeelte zal er Indiase en moderne danselement toegevoegd worden aan de Flow Yoga. Het wordt een heerlijke spicy mix aan stijlen om toe te kunnen passen in yoga en beweginglessen voor kinder, tieners en volwassenen.

Daarnaast zal Georgette Elders de sfeervolle worskhop omlijsten met haar prachtige stem d.m.v Indiase Zang, mantra's en boventonen. Wat de dag een inspirerende ervaring maakt! te boeken via de website www.holistischekinderyogaopleiding.nl


Deze workshop is ook te boeken voor festivals en middelbare scholen bij www.shaktimedicine.com
Hatha Yoga/ Meditatie


De basis in deze lessen is de klassieke Hatha Yoga en Yin Yoga. Er wordt veel aandacht besteed aan de “alignment” van een yogahouding, adem, meditatie en ontspanning.Deze vorm van yoga is heel geschikt voor beginners,zwangeren, ouderen en mensen die herstellend zijn van een ziekte..


Locatie: Tuindorpbad, vijverlaan 63a

Tijd: maandag van 9:00-10:15
Flow Yoga/ Meditatie


Flow/ Vinyasa Yoga is een uitdagende vorm van hatha yoga en vloeiende dansante bewegingen. Het is een fysieke meditatieve yoga variant waarbij de houdingen (asana’s) elkaar vloeiend en dynamisch en krachtig opvolgen op sfeervolle muziek als een Flow ook wel Flow Yoga genoemd. Tijdens de asana’s ademen we met de zogenaamde Ujjayi ademhaling. Het ritme van de ademhaling loopt gelijk met de bewegingen in de asana’s,zodat er een Flow ontstaat.. Deze vorm is ook geschikt voor tieners, sporters en dansers.


Locatie: Tuindorpbad,vijverlaan 63 

Tijd: maandag 19:15 uur - 20:30 uur


TOUCH OF HEALING:  

YOGA /REIKI/ADEM/MASSAGE 

Neem je vriend/in, partner of familie mee en kom op een speelse manier ontspannen dmv: ademwerk, hands-on, massage en reiki.
Het is een manier om je te verbinden met je adem en elkaar te ontmoeten in admwerk , in vertrouwen te spelen ent ontdekken waar de adem stagneert in het wijze lijf. Ervaar een innerlijk gevoel van blijdschap en thuiskomen door aanraking. Aanraking vanuit je adem zorgt voor geluksmomenten.

De lessen zijn op:

Tijd: Vrijdagavond van 18:30 -19:45

Locatie: vijverlaan 63a,Tuindorpbad


WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Angst en Hyperventilatie verdwenen

Yoga & Adem Live/online

"Ik begonnen met yoga omdat ik last had van angstaanvallen en hyperventilatie. Mijn moeder deed vroeger ook aan yoga en nu snap ik waarom.

Het duurde nog een tijd voordat mijn angstaanvallen minder werden maar ik heb volgehouden om elke week de yoga, meditatie en ademsessies te volgen, zelfs extra workshops die een dag duurde.

De yogalessen van Georgette en Lotte zijn zo warm en je voelt dat je er mag zijn zonder vooroordeel.

Ik vind de lessen ontzettend fijn, persoonlijk en verslavend.

Ik wil niet meer zonder yoga maar nu ik verhuisd ben merk ik dat niet iedere yogaschool hetzelfde is en het is moeilijk om het zelfde fijne gevoel terug te vinden.

Doordat de lessen op dit moment via zoom gaan kan ik gelukkig weer de yogalessen van Georgette  volgen.

        

Esther


Super Yoga


Super! Vanaf 17 weken begonnen met zwangerschapsyoga en durf te zeggen dat ik mede dankzij Georgette een droombevalling heb gehad. En dat met chronische astma! Ook een leuke club dames leren kennen. Elke week konden we lekker ons 'ei' kwijt en ervaringen delen. Zo bijzonder. Dank je wel lieve dames en Georgette! 


Ellen

Al enige jaren volg ik op maandagochtend yogalessen bij Georgette.De groep is niet te groot en de lessen zijn fijn en afwisselend. Georgette past geregeld nieuwe verworvenheden toe die zij op cursussen geleerd heeft.Last but not least: zij is heel muzikaal en zingt bijna altijd tijdens de les waarbij ze zichzelf begeleidt.Kortom, zeer de moeite waard om overdag of ‘s avonds eens een proefles te gaan bijwonen!


Maria

Yoga en Adem Sessies geweldig


Georgette heeft veel ervaring met verschillende disciplines en combineert dit op een prettige manier. Ze stemt tijdens de les af wat nodig is voor de groep en wisselt inspanning af met ontspanning. Ook ben ik een aantal keer voor een ademsessie bij haar geweest. Dat was een geweldige ervaring. Vooraf legt ze helder uit wat er gaat gebeuren. De activerende ademhaling zet wat in beweging in je lichaam en geest waardoor er prachtige inzichten (kunnen) komen. Voor mij waren daar meerdere sessies voor nodig maar het heeft mij persoonlijk veel gebracht. Ben je op zoek naar een inspirerende manier om bewust bezig te zijn? Meld je aan. Veel liefs, 

Marjan