#adem/stemcoach #soundhealer #massage #yogadance #meditatie #rodetent #maancirkels
Zingen, dansen, drummen in de rode tent en tribal heartbeat met rituelen rond de maan

MAANCIRKELS 

Heal, Connect, Celebrate, Awaken and Reclaim your Female Power

Elke maan(d) organiseer ik in samenwerking met Leonie maanvieringen, deze worden gevierd op de vrijdagavond het dichts bij de nieuw maan .In de winter vieren we de vieringen binnen aan de rand van de 9 bronnen van de  Tuindorp vijver en met mooi weer trekken wij de natuur in. Met nieuwe  maan is er een  Rituele  Rode Tent  voor vrouwen.


Vier  de drievoudige Godin in jezelf:

Maiden, Mother and Crone


Iedere viering is een shamanistische reis om onze Tribal heartbeat te vieren. Tijdens deze reis gebruiken wij de heartbeat van de drums en onze stemmen om onze verbinding met onzelf en elkaar te herstellen. Het geluid van de drums resoneert met ons hartritme. Dat was ook het  eerste geluid in de baarmoeder van onze moeder, het was haar hartslag en haar stem. We gebruiken deze kracht van de heartbeat door de trommels, dans en samenzang met de stemmen van de aanwezige vrouwen, zodat we samen als één groep de maanvibratie vieren. We herstellen onze vrouwelijke kracht, roepen de beat terug in ons leven vebinden met onze natuur in en om ons heen. Jullie reisleidsters zijn Leonie Boers en `Georgette Elders. Op het Rode Maanfestival hoeden wij de het hele festival een Rode tent.  Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven.

 

Data:

Volle Maan “ Tribal Heartbeat”: 

26 april, 24 mei, 21 juni, 20 sept. 18 okt, 15 no en 13 dec 2024Heerlijke maancirkels en oerstem cirkels. Een warm bad. Georgette is hartelijk en verwelkomend. Ze biedt veiligheid en ruimte om te groeien. De cirkels raken en verrijken me keer op keer. Het samen musiceren is genieten. Dank je wel Georgette voor wie je bent en wat je doet.

Groetjes Anouk  Empowerment voor ♀

  Oerstem cirkels

   4 zondag ochtenden van 11-14 

  Bevrijd je stem, om vanuit je lijf te zingen/klinken dmv  ademwerk,stem -expressie, chants en shamanic voice olv Georgette 

  Rode Tent/Nieuwe  Maan

  Vrijdag avond met nieuwe maan

  Samen zijn,rituelen,sharing rond verchillende thema's, chants of creabea iets maken olv Leonie en Georgette.

  Tribal Heartbeat/Volle  Maan

  Vrijdagavond met volle  maan

  Een  mix van drummen, chanten en Trance Dans op wereldmuziek die als een medicijn werkt o.l.v Georgette en Leonie.

  MANTRA ZINGEN EN KLANKBAD

   RELAX LIG-CONCERT

  Relax Ligconcerten zijn zowel solo van Georgette of samen met  andere muzikanten te boeken.

  MANTRA ZINGEN

  Lekker genieten van  samen zingen van mantra's zingen en klankbad met Georgette en Bianca Grondman boek via hipsy.nl/shaktimedicine

  KLANKEN REIS

  Kom tot ontspanning met een diepe vocal sound healing d.m.v. Hangdrum, boventonen zang, klankschalen  en drums.